Den sista flytten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (121.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2024-05-08
Förlag
Historiska media
ISBN
9789180504812

Den sista flytten Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur ska man gå till väga när det är dags att lämna sitt hus efter många år? När vare sig barnen eller någon annan är intresserade av de gamla släktklenoderna och den stora boksamlingen? Med en stor portion humor berättar författaren Dag Sebastian Ahlander om sina svagheter och tillkortakommanden i det fysiskt ansträngande arbetet att tömma en välfylld källare och vind samt ett stort uthus dit ingen längre vågade sig in. Tidvis befarar han att denna sista flytt kommer att leda till hans död. Men han överlever och tar sig igenom den många insikter rikare. En viktig slutsats är att vi har alldeles för många saker och att vi inte heller vet vad vi har. Men kanske än viktigare är att förbereda sig för livets olika faser i god tid. Det är lättare sagt än gjort - och ingen kommer undan!

Den sista flytten är en personligt skriven handbok om 40-talisternas sista flytt. Ingen generation har haft det bättre, ingen har samlat på sig så många prylar. Och ingen har varit så ovillig att inse att festen en dag ska ta slut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sista flytten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Terapibok för folk som flyttar
    -, 10 maj 2024

    Kan ha ett visst igenkänningsvärde för personer i samma situation. MEN för många upprepningar och för liten handling för att kunna uppskattas av någon annan än författaren själv¿.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dag Sebastian Ahlander