Djuphamn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (274.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ådalen (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-05-10
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180515320

Djuphamn Ljudbok

(219 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-10

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ådalen, del 3.

När dykare går ner i Ångermanälven för att utforska de hundratals skeppsvrak som döljer sig på botten, finner de kvarlevorna av en man. Det visar sig att han har blivit mördad, men vem är han?

Trådarna leder tillbaka till 1960-talet i Ådalen och världen, med hårda politiska konflikter och stora drömmar om frihet.

Polisassistent Eira Sjödin som är gravid och har inre tjänst får utreda det kalla fallet eftersom det verkar riskfritt. Medan sanningen om den döde kryper allt närmare hennes eget och familjens liv räknas veckorna ner mot förlossningen. Fortfarande vet hon inte vem som är far till hennes barn.

Samtidigt är den kvinna vars brott Eiras bror sitter fängslad för på väg norrut i flykt undan rättvisan, efter att ha dödat igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Djuphamn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevliga porträtt av människor, miljöer och öden
  -, 9 juli 2023

  Min mamma och hennes släkt är från Ådalen och därför är det extra roligt att höra om dessa miljöer. Just krimdelen i den här boken var intressant men inte särskilt spännande. Boken är mer en feelgood deckare är spännande. Läsvärd absolut! Jag ser fram emot nästa del. Det är litet svårt att höra slutet på meningarna när Leining läser eftersom hon läser på sista luften i utandningsluften och därför får man ha ganska hög volym.

 2. Tycker mycket om serien.
  -, 26 juni 2023

  Alla tre böckerna är väldigt bra och spännande. Har läst de tidigare själv och lyssnat på den sista. Väldigt bra inläst. Kan verkligen rekommendera dessa.

 3. Bra
  Jenny, 17 juni 2023

  Inte den bästa av Toves böcker men den är spännande och riktigt bra, hög klass på hennes böcker, kul med en röd tråd som går genom alla tre böckerna i serien, ser fram emot att lyssna/läsa nästa, bra inläst!

 4. Åh - Ådalen.
  Nisse nyfiken, 15 maj 2023

  Fint kok på Ådalens historia och svensk polis och socialtjänst. Spännande så det räcker. Känner igen sååå mycket från trakten och tiden.

 5. Så bra!
  -, 14 maj 2023

  Saknade en del spänning som fanns i de tidigare böckerna. Men denna var riktigt bra den med, och välskriven!

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 maj 2023

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Djuphamn, är den tredje och sista delen i Ådalen-serien. Dom två tidigare böckerna heter Rotvälta och Slukhål. Jag har läst dom båda två, och tyckt mycket om dom. Och det tyckte jag även om den här avslutande boken. Den var både spännande och berörande och väldigt intressant, med flera historiska händelser inblandade i boken. Kan varmt rekommendera alla tre böckerna. Jag lyssnade på boken, och den var bra inläst av Gunilla Leining.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Tove Alsterdal