Bevakad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (276.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nick Johansson och Klara Pil (del 7)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2023-04-04
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180515573

Bevakad Ljudbok

(146 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-04

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är höst och kriminalpoliserna Nick Johansson och Klara Pil och deras kollegor vid Stockholmspolisen blir involverade i ett fall som börjar med att en tonårspojke anmäls försvunnen. Kort därefter försvinner även en tonårsflicka. Utredningen står länge och stampar eftersom polisen har svårt att hitta några gemensamma beröringspunkter mellan de två ungdomarna. Men när saker och ting väl börjar falla på plats tar allt en mycket obehaglig och oväntad vändning. Nick och Klara har precis börjat hämta sig från den bomb som briserade under sommaren när chefsåklagare Torsten Lilja, som de ofta samarbetat med i olika brottsutredningar och som dessutom nyligen gift sig med en god vän till dem, avslöjades som pedofil. Nu blir de tvungna att göra allt de kan för att ta reda på vad som hänt med ungdomarna. Det blir en stenhård kamp mot klockan när det går upp för dem vem de har att göra med.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bevakad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kass uppläsare
    -, 26 augusti 2023

    Ingen spänning alls på grund av uppläsaren mer en komedi

  2. Sådär
    -, 10 maj 2023

    Bra handling men alldeles för utdragna beskrivningar om rätt ointressanta saker samt uppläsaren som är alldeles för släpig i sitt sätt att berätta.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lotta Luxenburg