Det långa vita molnets land: Del 1 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (175.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hanna Fred Ekman
Utgivningsdatum
2023-07-10
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180525312

Det långa vita molnets land: Del 1 Ljudbok

(24 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-10

Styckköp

39
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 1 av 4.

London 1852. Guvernanten Helen Davenport arbetar i ett välbeställt hem, men trots att hon har allt hon kan önska saknas en avgörande sak: en egen familj. Helen är ingen ungdom längre och tiden för att hitta en lämplig friare håller på att rinna ut. När hon i kyrkobladet stöter på en annons efter anständiga unga damer som önskar ingå äktenskap med medlemmar av den anglikanska kyrkan i Christchurch, Nya Zeeland, känns det som om den gällde henne personligen. Även Lady Gwyneira Silkham har trots uppväxten på ett walesiskt fårägargods svårigheter att hitta ett lämpligt äktenskapsparti. Hennes frimodiga natur avskräcker de lämpliga unga lorderna. När fadern spelar bort hennes hemgift uppstår möjligheten att lösa skulden genom att lova bort dotterns hand. Den tilltänkta äkte mannen har även han ett fårgods - på Nya Zeeland. Helen och Gwyneiras öden flätas samman på resan mot det nya hemlandet. Men deras äventyrslust kommer att sättas på hårda prov. Mötet med det nya landet är fyllt av förväntningar men också bittra besvikelser. Kommer de att kunna göra sig ett hem i Aotearoa - det långa vita molnets land?

"Det långa vita molnets land" är en fängslande roman om kärlek och hat, tillit och fiendskap i två familjer vars öden är oupplösligt förbundna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det långa vita molnets land: Del 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett drama jag vill följa
    -, 24 augusti 2023

    Gripande historia och en förhoppningsvis spännande följetong som jag ser fram emot

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sarah Lark