Städerskan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Suzanne Eriks (del 4)
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2024-08-15
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Olson, Nils (form)
SAB
Hc.01
ISBN
9789180532846

Städerskan

Pocket,  Svenska, 2024-08-15
79
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den psykopatiska hovrättsdomaren Suzanne Eriks har tre personliga mål: att bli justitieråd, ekonomiskt oberoende och ta sina erotiska äventyr till nya nivåer. På vägen dit gör hon samhället en tjänst genom att fortsätta städa undan de mänskliga parasiter som kommer i hennes väg. Allt går dock inte som hon tänkt och problemen hopar sig. Hon blir lurad på en förmögenhet, väninnan Jessica börjar mot alla odds få ordning på sitt liv och Suzanne tar en för stor risk i jakten på en dominant man. Vem kommer att få henne på fall? Väninnan som inte ser någon annan lösning än att döda Suzanne, poliskommissarie Engberg som genomskådat henne eller mannen som håller henne inlåst i sin källare?

Städerskan är den fjärde boken om Suzanne Eriks. Hovrättsdomaren som helst tar saken i egna händer.

NICLAS FRANKLIN debuterade med Dödligt dubbelspel, den första delen i en serie om polisen Tom Swedman. Niclas har precis som huvudkaraktären arbetat som utredare och spanare inom polisen i Göteborg.

DAG ÖHRLUND är författare och journalist. Hans böcker har sålt i miljoner exemplar och hans reportage och bilder har publicerats i magasin världen över. Förutom den populära serien om domaren Suzanne Eriks har Dag skrivit serien om kommissarie Truut och är en av upphovsmännen bakom Christopher Silfverbielke.

"Karaktärerna är färgstarka och underhållande, dialogen likaså. [...] det är få författare som lyckas underhålla mig så pass mycket."
PETER WESTBERG.SE
Visa hela texten

Fler böcker av författarna