De flesta människor är döda (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-07-14
Förlag
Storyside
ISBN
9789180554794
De flesta människor är döda (e-bok)

De flesta människor är döda E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-07-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Paulas 50-årsdag närmar sig snabbare än hon önskat - bara ett år kvar nu! Hon vill ha en stor fest, med många gäster och fina hyllningstal. Det finns bara ett problem: hon har nästan inga vänner att bjuda, så Paula har bråttom att lära känna fler. Och det enda sätt hon känner till att göra sig själv intressant på är med hjälp av ytterligare en dyr handväska, skönhetsbehandlingar och cocktailpartyn.
My bryr sig varken om ålder eller fester. Hon har flytt konsumtionssamhället till en stuga i skogen. Där lever hon enkelt, utan el och rinnande vatten, och odlar sin egen mat. Men livet i stugan är tufft - Mys leder värker och hon är ofta hungrig och frusen. Och hennes vuxna barn tycker att hon blivit galen.
Till det yttre har Paula och My ingenting gemensamt, förutom att de båda bär på en hemlighet. Men så korsas deras vägar av en slump. Och efter det blir ingenting sig likt ...

De flesta människor är döda är en varm och humoristisk berättelse om att våga släppa fasaden och utmana sina rädslor. Och att möta sann vänskap, mitt i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »