Blodängel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kriminalinspektör Hilma (del 2)
Utgivningsdatum
2023-07-25
Förlag
Storyside
Översättare
Arvid Nordh
ISBN
9789180559577

Blodängel E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2023-07-25

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En kall vinterdag ringer en ung flicka larmnumret och berättar att hennes mamma är död. Men när polisen kommer fram hittar de inget annat än blodiga spår. Både mamman och dottern är försvunna.

Kriminalinspektör Hilma och hennes kollegor vid den isländska polisen har ingen tid att förlora. Misstankarna riktas mot kvinnans våldsamma exmake men de inser snart att det ligger något mörkare och mer ondskefullt bakom försvinnandet än de först trott.

Samtidigt har Hilma egna problem att hantera. Hon kan inte skaka av sig känslan att någon iakttar varje steg hon tar, men kan hon lita på känslan eller har allt som hänt henne till slut blivit för mycket?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Óskar Gu¿Mundsson

  • Budorden

    Óskar Gu¿Mundsson

    Fristående deckare av författaren bakom den bästsäljande serien om Hilma vid Reykjavikspolisen. En präst hittas mördad i en kyrka, brutalt misshandlad vid altaret, och polisen Salka kallas in för att utreda. Kort därefter sker ett annat makabert m...

  • Hilma

    Óskar Gu¿Mundsson

    En utredning går fruktansvärt fel och kriminalinspektör Hilma vid den isländska polisen kidnappas och torteras. Hon lyckas fly men gärningsmannen kommer undan. Medan Hilma återhämtar sig från sina traumatiska upplevelser får hon hand om ett till s...