Hilma (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (433.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kriminalinspektör Hilma (del 1)
Inläsare
Jessica Liedberg
Utgivningsdatum
2023-05-02
Förlag
Storyside
Översättare
Arvid Nordh
ISBN
9789180559607

Hilma Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-02

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En utredning går fruktansvärt fel och kriminalinspektör Hilma vid den isländska polisen kidnappas och torteras. Hon lyckas fly men gärningsmannen kommer undan. Medan Hilma återhämtar sig från sina traumatiska upplevelser får hon hand om ett till synes enkelt fall. En man har hittats hängd i ett ödehus och det finns ingen anledning att misstänka något annat än självmord.

Men allting tar en oväntad vändning när det visar sig att flera personer i mannens närhet nyligen har avlidit och att även dessa dödsfall har klassats som självmord eller olyckor.

När Hilma gräver vidare i dödsfallen upptäcker hon kopplingar till händelser för över två decennier sedan, och hon inser att fler personer befinner sig i fara.

Ska Hilma hinna få fram sanningen innan det är försent? Och ska hon lyckas undkomma de allt värre hoten från hennes kidnappare?

Hilma är första delen i en prisbelönt serie skriven av Óskar Gu mundsson. Boken blev utsedd till årets bästa deckare 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Óskar Gu¿Mundsson

  • Blodängel

    Óskar Gu¿Mundsson

    En kall vinterdag ringer en ung flicka larmnumret och berättar att hennes mamma är död. Men när polisen kommer fram hittar de inget annat än blodiga spår. Både mamman och dottern är försvunna. Kriminalinspektör Hilma och hennes kollegor vid den is...

  • Budorden

    Óskar Gu¿Mundsson

    Fristående deckare av författaren bakom den bästsäljande serien om Hilma vid Reykjavikspolisen. En präst hittas mördad i en kyrka, brutalt misshandlad vid altaret, och polisen Salka kallas in för att utreda. Kort därefter sker ett annat makabert m...