En socialsekreterares bekännelser (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-07-14
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180571036
En socialsekreterares bekännelser (e-bok)

En socialsekreterares bekännelser E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-07-14
95
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I En socialsekreterares bekännelser ger författarinnan Maria Rennerstam sitt vittnesmål i egenskap av före detta vikarierande socialsekreterare inom försörjningsstöd, f.d. socialbidrag.

Författarinnan delar med sig av djupgående information, som visar på en nästintill obefintlig integration.

- Om brist i kommunikation och olika förväntningar från utbetalningsmyndigheter och andra relevanta myndigheter som spelar en central roll för integrationen.

Vad händer med skattebetalarnas tillit till socialförsäkringssystemet när vissa socialsekreterare i ängslan/stressen handlägger fel och hur påverkar det integrationen? Hur påverkar det när bidragsfusket breder ut sig? Läsaren får även ta del av förslag som skulle stärka socialförsäkringssystemets kontrollinstanser och därigenom minska felutbetalningar och förbättra integrationen.

Förordet är skrivet av Anna Flink, fd. områdeschef på socialförvaltningen i Södertälje och numera säkerhetschef i Södertälje.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En socialsekreterares bekännelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fakta om hålen i samhällets skyddsnät
    Jan Ivarson, 11 oktober 2022

    Skrämmande läsning och ansvarslös hantering av skattebetalarnas pengar. Vi får inblickar i hur välmenande system missbrukas och att ingen tycks ha ansvar för att det har blivit fult att påtala brister. Handläggare av stöd betalar hellre ut än att riskera kritik och uthängning i media.

Visa alla 1 recensioner