Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2023-08-21
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 148 x 12 mm
Vikt
270 g
SAB
Rbgcb
ISBN
9789180573979

Bygga framgångsrikt hockeylag : en handbok för ledarskap och lagutveckling

Häftad,  Svenska, 2023-08-21
211
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    179
Visa alla 1 format & utgåvor
I boken "Bygga Framgångsrikt Hockeylag: En Handbok för Ledarskap och Lagutveckling" gör vi en djupdykning i de avgörande komponenterna som formar och förstärker framgångsrika hockeylag. Genom en kombination av praktisk rådgivning och handfasta tips tar vi steg på vägen mot skapandet av ett enat, målinriktat och framgångsrikt hockeylag.

Vi börjar med att utforska grunderna för framgångsrikt ledarskap inom ishockey. Genom att utforska begrepp som motivation, engagemang och förtroende, lägger vi grunden för hur tränare och ledare kan inspirera sina spelare och forma en osviklig lagkänsla. Vi går också igenom hur tydliga mål och visioner fungerar som bränsle för lagets framsteg.

Vi fortsätter med att utforska metoder för konstruktiv feedback, effektiva mål och positiv förstärkning och skapar en verktygslåda för att styra spelarnas prestationer och beteenden på isen.

En central del av framgång är betydelsen av att bygga en stark laganda och enighet inom laget. Vi granskar hur man bygger gemenskap, skapar känsla av tillhörighet och möjliggör positiv kommunikation inom laget.

Slutligen tittar vi på vikten av att blicka framåt, att ständigt sträva efter förbättring, vara anpassningsbara och upprätthålla en kultur av konstant utveckling och därigenom bana väg för framtida triumfer.

Denna bok är en handbok för tränare och ledare som önskar en djupare insikt i hur framgångsrika hockeylag byggs och leds. Genom att applicera de principer och metoder som gås igenom, kan ledarna skapa en miljö där spelare blomstrar, utvecklas och tillsammans strävar mot nya höjder i hockeyns värld!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bygga framgångsrikt hockeylag : en handbok för ledarskap och lagutveckling
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 460 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jukka Aro