Skymningstid: Skymningsserien del 2 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Skymningsserien
Utgivningsdatum
2022-02-17
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789180578967

Skymningstid: Skymningsserien del 2 E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-02-17
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Det Europeiska säkerhetsläget har försämrats under många år. Ryska och kinesiska påverkansoperationer har intensifierats allt mer. Spionage, infiltration och nätattacker förekommer så gott som dagligen, medan forna allierade spelas ut mot varandra.

Sverige är inget undantag. Subversiv verksamhet har spätt på de inre motsättningarna och den redan tydliga polariseringen har blommat ut i öppna konflikter. Landet hotas att slitas isär, medan ryska specialförband opererar i det dolda. För den svenska militären står det klart att landet inom kort kommer att kastas ut i krig med Ryssland, men kommer man att klara den kraftmätning som väntar?

Major Sven Ljungman gör sitt allra bästa för att stärka Hemvärnets förmåga, omedveten om att det inte bara är det kommande kriget som hotar han och hans familjs trygghet. Under tiden som konflikten obevekligen kryper allt närmare är Thomas och Kim på väg tillbaka hem efter händelserna på den svenska ambassaden i Peking. Väl hemma kastas de genast in i elden på nytt när de skickas till Gotland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roger Skagerlund