Ett missfosters revansch (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2023-06-13
Förlag
Pauline Wågström
Dimensioner
210 x 135 x 17 mm
Vikt
420 g
SAB
Lz
ISBN
9789180594929

Ett missfosters revansch

Häftad,  Svenska, 2023-06-13
237
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Idag ska jag på min första provfilmning, jag har ansökt till en roll i en ungdomsfilm. Själva ansökandet och resan är inga större problem, det är när jag är framme och inser vad jag har gett mig in i som jag ångrar mig. Precis som vanligt. Borde jag inte lära mig av mina misstag? Men min önskan om att bli filmskådespelare är tydligen större än rädslan för de hemska provfilmningarna..."

Hur är det att leva med autism, selektiv mutism och social fobi i vuxen ålder? Vilka utmaningar och svårigheter uppstår i vardagen och hur fungerar det att gå på daglig verksamhet på en förskola? Hur fungerar det att samtidigt ha skådespelardrömmar och vilja agera på scen och framför kameran? Att gång på gång utsätta sig för obehagliga provfilmningar trots att det känns som att man ska dö av rädsla?

Svaret hittar du i den här boken, Ett missfosters revansch, som är en fristående fortsättning på Pauline Wågströms självbiografi Om ett missfoster.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett missfosters revansch
 2. +
 3. Udda & Utsatt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Udda & Utsatt av Wågström Pauline (inbunden).

Köp båda 2 för 506 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Wågström Pauline

 • Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism och social fobi

  Wågström Pauline

  "Jag står ensam i korridoren, vidrig och misslyckad. De andra är lyckliga med sina kompisar och själv borde jag skickas till slakt. Ingen vill ha mig, se mig eller ens röra vid mig, jag är ingenting. Ingen lägger märke till att jag gråter, el...

 • Udda & Utsatt

  Wågström Pauline

  Aaron, 14 och Jimmy, 17, bor ensamma med sin alkoholiserade och oberäkneliga pappa. De lyder hans minsta vink för att undvika problem, och de försöker hålla sig hemifrån så ofta de kan. Sommaren är slut och Aaron och Jimmy ska tillbaks till skolan...