Ayurveda : lär dig grunderna (ljudboken ingår!) (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Extra lättlästa faktaböcker om yoga (del 6)
Antal sidor
74
Utgivningsdatum
2023-10-15
Förlag
Bhagwan
Dimensioner
216 x 140 x 5 mm
Vikt
143 g
SAB
Dbdd
ISBN
9789180597241

Ayurveda : lär dig grunderna (ljudboken ingår!)

Häftad,  Svenska, 2023-10-15
270
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
FRI BONUS! LJUDBOKEN INGÅR!

Boken är en nyutgåva av den populära Ayurveda där ljudboken nu ingår. Den kan enkelt laddas ner via länken längst bak i boken.

OM BOKEN

Boken beskriver grunderna inom ayurveda. Lär dig hur man använder yoga, andningsövningar och meditation för olika doshas (personlighetstyper), hur man praktiserar oljemassage i hemmet, hur man praktiserar pulsdiagnostik samt mycket mer. Den tränger in på djupet men förblir lättläst, pedagogisk och överskådlig. Ett måste i bokhyllan för alla som är intresserade av ayurveda och som snabbt vill veta mer.

EXTRA LÄTTLÄST

Boken ingår i en serie yogaböcker som fördjupar sig inom yogans viktigaste sju områden. De är extra lättlästa, pedagogiska och otroligt intressanta. Ett måste i bokhyllan för blivande yogalärare och ayurveda/yogaintresserade.

FÖRFATTAREN

Shreyananda Natha är författare till populära och bästsäljande yogaböcker. Han har bl.a. skrivit de mest omfattande böckerna om yoga på svenska - ALLT OM YOGA och studieboken - LÄR UT YOGA OCH MEDITATION BORTOM POSITIONERNA.

MITT NAMN OCH MIN MISSION

Shreyananda Natha var det namn jag fick när jag initierades i Natha Ordern och fick mästarmantrat - Shodasi-mantrat, efter jag studerat yoga och tantra i över tolv år. Det högsta mantrat inom yoga och tantra. Det betyder "han som vet". Efter att jag praktiserat yoga och meditation oavbrutet i över 20 år, haft yogaskola under många år och även lett studier för yogalärare kände jag att jag ville komma ut bredare med yogan, ut i hela vårt samhället. Ut från den lilla yogalokalen. Sprida kunskapen om yoga och vårt chakrasystem och Kundalini Shakti till alla som vill lyssna. Det som saknades var vettiga faktaböcker i yoga som var pedagogiska på djupet och som inte bara skummade på ytan eller handlade om författarens privatliv. Så det blev mitt Sankalpa, min magiska önskan, min mission, att skapa intressanta yogaböcker som alla skall kunna läsa och tycka om. Att visa hur vi kan applicera och använda yogan på olika delar av livet och nå framgång och hälsa. Här och nu.

- Shreyananda Natha.

FRI EXTRA BONUS! Ladda ner CHAKRA-INDEX I FÄRG! Länk: rb.gy/nn3io
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ayurveda : lär dig grunderna (ljudboken ingår!)
  2. +
  3. Nystart i livet med ayurveda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nystart i livet med ayurveda av Tia Jumbe (häftad).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Shreyananda Natha