Nu ser du mig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (454.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lacey Flint (del 1)
Inläsare
Karin Lithman
Utgivningsdatum
2022-06-15
Förlag
Modernista
Översättare
Lilian Fredriksson, Karl G Fredriksson
ISBN
9789180630870

Nu ser du mig Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-15

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Första boken i serien om kriminalpolisen Lacey Flint

»Otroligt spännande.« Lotta Olsson, DN

»Jag är totalt uppslukad. Det är välskrivet, spännande och annorlunda.« Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet


Trots sin djupa fascination för Jack the Ripper har den unga London-polisen Lacey Flint aldrig jobbat med ett mordfall, eller sett ett lik på nära håll.
Förrän nu.
När Lacey en kväll närmar sig sin bil ser hon en döende kvinna stå lutad mot passagerarsidan. Kvinnan har blivit brutalt knivskuren bara ett ögonblick tidigare, och dör i Laceys famn. Lacey kastas huvudstupa in i sin första mördarjakt, och hon skyr inga medel för att hitta den bestialiska mördaren.
Men Laceys första stora fall blir också början på en högst personlig mardröm. När Lacey får ett brev med välbekant innehåll, skrivet med blod, blir det uppenbart att det är en modern Jack the Ripper-kopia hon har att göra med. En som dessutom tycks vara fixerad vid just Lacey.
Ska hon, en oerfaren polis, kunna överlista mördaren? En mördare vars ökända förebild lyckades undkomma alla...

SHARON BOLTON hör till Storbritanniens mest hyllade deckar-författare. Hon har bland annat vunnit Mary Higgins Clark Award och emottagit The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nu ser du mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra skriven
  -, 26 mars 2023

  Boken är är mycket bra skriven. Författaren är mycket kvick. Men huvudpersonen är lite för macho. Översättningen är inte så bra. Ibland översatt direkt från engelska med uttryck som man inte använder i svenska. Mycket överraskande och bra slut.

 2. Jack the ripper
  -, 22 mars 2023

  Lacey Flint är ny som polis och har aldrig varit med i en mordutredning tidigare. Hon är smart och engagerad men är också väldigt ensam och något mörkt finns inom henne. Nu blir hon inblandad i flera Jack the ripper-liknande mord i som sker i London.

  Det finns många polisdeckare om trasiga poliser men den här är annorlunda, boken är skriven i jag- form och man får följa Laceys innersta tankar och funderingar. Karin Lithmans lite barnsliga röst passar utmärkt till Laceys karaktär. Bo... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sharon Bolton