Kärlek och andra mänskliga brister (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
436
Utgivningsdatum
2023-03-15
Förlag
Modernista
Översättare
Åsa Brolin
Originaltitel
Love and Other Human Errors
Dimensioner
216 x 142 x 30 mm
Vikt
618 g
SAB
Hce
ISBN
9789180631532

Kärlek och andra mänskliga brister

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-03-15
259
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Originell & underhållande ny roman av författaren till Överlevaren

»Kärlek och andra mänskliga brister är en liten pärla. Den är rolig, modern, romantisk, men med en allvarlig ton.« I hyllan

»Smart, humoristisk och lite läskig roman om hur AI skulle kunna användas på fel sätt i framtiden.« Mias bok

»Om du letar efter en unik bok med tankeväckande premiss, fascinerande karaktärer och briljant dialog - läs den här!« I hvuvudet på Malin

Indiana Dylan lever efter ett punktligt schema: 20 minuter stretch, dusch, ingen frukost men däremot en espresso. På klockslaget 5:19 börjar dagens arbete.
Indiana skulle aldrig få för sig att bli kär. I stället sköter hon sina drifter genom korta möten på hotellrum - exakt 46 minuter långa. Kontorsbyggnaden hon bor i rymmer även ett labb med hennes värdefulla datorer och servrar. Hennes enda vän är den virtuella assistenten Peggy.
Indiana har tagit fram en matchmaking-app som genom exakta algoritmer påstås kunna hitta den perfekta partnern åt vem som helst. VD:n på IT-bolaget JaneDoe, Cameron Gardner, gör allt för att få köpa appen och vill dessutom att Indiana ska arbeta för henne som konsult. Hon tackar nej, men Cameron är i en position där hon kan utöva utpressning, och Indiana tvingas ge med sig.
Det första uppdrag Indiana får i sin nya roll på JaneDoe visar sig bli hennes livs största utmaning. Hon måste demonstrera, bortom allt rimligt tvivel, att hennes matchmaking-app lever upp till sina högt ställda anspråk - och för att göra det måste hon bli kär.
I översättning av Åsa Brolin.

BETHANY CLIFT är en brittisk författare. Hennes debutroman Överlevaren har gjort stor succé och film- och TV-rättigheterna är sålda till produktionsbolaget Scott Free Films. Kärlek och andra mänskliga brister är hennes nya roman, en romkom i AI-eran, en skarp och underhållande berättelse om teknik, kontroll, kärlek och hur allt inte blir som man tänkt sig.

»Författaren är inte bara och gräver på ytan utan det finns djup i berättelsen och vi får möta både sorg och smärta.« Nilmas bokhylla

»Kvick och habil romcom där handlingen förlagts till en något oväntad miljö.« Anna Thurfjell, BTJ

»En både underhållande och kuslig berättelse om hur framtiden skulle kunna se ut.« The Sun
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärlek och andra mänskliga brister
  2. +
  3. Överlevaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Överlevaren av Bethany Clift (inbunden).

Köp båda 2 för 377 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlek och andra mänskliga brister. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 10 augusti 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag läste den brittiska författaren Bethany Clifts debutroman för knappt två år sedan, Överlevaren, och jag tyckte att den var fantastiskt bra. Den fick helt klart högsta betyget av mig, och var en av dom bästa böckerna som jag läste det året. Nu har jag läst hennes andra bok, Kärlek och andra mänskliga brister, som är helt fristående från den förra boken, och helt annorlunda. Den här boken är mer som en feelgoodroman som utspelar sig lite i framtiden och i datorv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bethany Clift