Jack Caffrey 1 och 2 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
946
Utgivningsdatum
2022-08-31
Förlag
Modernista
Översättare
Anders Bellis, Peter Lindforss
ISBN
9789180633024

Jack Caffrey 1 och 2 E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-08-31

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
»Skrämmer vettet ur en!« | Lotta Olsson, DN

»Mo Hayder är en lysande deckarförfattare.« | Gunilla Wedding, Skånska dagbladet

»Mo Hayder är den blodigaste thrillerförfattaren på den här sidan Atlanten.« | The Mirror

»Behandlingen är en av de otäckaste böcker jag någonsin läst.« | The Guardian

»Fågelmannen kommer att skrämma livet ur dig.« | Elle


En ung och ambitiös kriminalkommissarie som Jack Caffery får inte låta sig chockeras. Men en morgon kallas han till en öde utkant av sydöstra London, där fem svårt sargade kvinnokroppar påträffats, alla märkta med samma fruktansvärda signatur: en liten fågel insydd i bröstet. Och det är bara en tidsfråga innan den nekrofila seriemördaren slår till igen.
En man och hans hustru hittas inspärrade i sitt eget hem på en stillsam bostadsgata i södra London. De är gravt uttorkade, och de har blivit fastbundna och brutalt misshandlade. Mannen är nära döden. Och det ska bli ännu värre: deras åttaårige son saknas. När Jack Caffery kallas in för att utreda visar det sig vara omöjligt för honom att förhålla sig kyligt och objektivt till brottet - likheterna med händelser ur hans eget förflutna är alltför stora.
Fågelmannen och Behandlingen är de två första delarna i Mo Hayders hyllade serie om kriminalkommissarie Jack Caffery, här samlade i en volym. I översättning av Peter Lindforss och Anders Bellis.

MO HAYDER [f. 1962] är en brittisk kriminalförfattare. Fågelmannen [Birdman] är den första boken i hennes romanserie om Jack Caffery, som har sålt i över två miljoner exemplar världen över. Mo Hayder har bland annat vunnit de prestigefyllda Edgar Allan Poe- och Barry-priserna, samt två CWA Dagger Awards. Hon är bosatt i Bath i England.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mo Hayder