Fyrtornet vid världens ände (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2022-09-29
Förlag
Modernista
Översättare
Harry Lundin
ISBN
9789180634090
Fyrtornet vid världens ände (e-bok)

Fyrtornet vid världens ände E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-09-29

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I ett nybyggt fyrtorn på Sydamerikas sydligaste kust tar fyrvaktaren Vasquez kommandot tillsammans med sina unga medhjälpare. De ska sköta fyren i tre månader tills ett skepp med uppbackning kan komma nästa gång, men de råkar omedelbart i trubbel. Området runt fyren är nämligen tillhåll för skurkaktiga pirater som anfaller dem och Vasquez måste fly hals över huvud. I den karga miljön måste Vasquez kämpa för att överleva och hitta ett sätt att stoppa piraterna innan de försvinner ut på Stilla havet.

I översättning av Harry Lundin.

JULES VERNE [1828-1905] var en fransk författare som inte bara gillades av läsare världen över utan också av litteraturkritiker. Med sin närmast profetiska blick på 1800-talets landvinningar - både geografiskt och inom vetenskapen - blev han stilbildande och räknas till science fiction-genrens fäder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Verne Jules

  • En världsomsegling under havet

    Verne Jules

    Först tror man att det rör sig om ett jättelikt skär djupt nere i havet, hittills okänt för vetenskapen. Men när det också förflyttar sig med häpnadsväckande hastighet antar man att det är en narval av jättelika proportioner, vilken utgör ett hot ...