Ond tro (ljudbok) Spara 50%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna-Carin Henricsson
Utgivningsdatum
2023-08-23
Förlag
Modernista
Översättare
Boel Unnerstad
ISBN
9789180635592

Ond tro Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-23

Styckköp

75 149 Du sparar 74 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»En isande inblick i en tryckande värld, där onda tankar och onda handlingar rör sig strax under ytan.« The Observer

»Gillar man en deckargåta i kombination med tragiska levnadsöden och relationer så har man en underhållande lässtund framför sig.« Daniel Gustavsson, BTJ

»En drabbande roman om hur ett samhälle påverkas av ett brott.« Epiloger


När sjuttonåriga Emma skiljs från sin vän Abigail på en fest ute i skogen tror hon - som de flesta tjejer i hennes ålder - att deras liv bara har börjat. Men mycket kommer att hända den natten, och hon kommer aldrig att få se Abigail igen.
Försvinnandet skapar sprickor i fasaden i småstaden Whistling Ridge, som under ytan bubblar av bittra fejder och motsättningar. Även inom Abigails familj finns det många frågor att ställa - till Noah, den äldre bror som Abigail svikit; till deras yngre bror Jude, som fortfarande haltar efter ett övergrepp i barndomen; till mamma Dolly och pappa Samuel, med deras respektive relationer till den eldige predikant som håller staden i sitt grepp.
Vad som helst kan hända i Whistling Ridge, denna krutdurk av småstadsilska. Det enda som behövs är en gnista - till exempel sanningen om vad som hände den där kvällen ute vid Tall Bones...
I översättning av Boel Unnerstad.

ANNA BAILEY är en brittisk kriminalförfattare vars debut Ond tro [Tall Bones] har gjort succé världen över. Bailey har själv bott vid Klippiga bergen i Colorado, där boken utspelar sig. Hon har också hämtat influenser från tv-serier som Twin Peaks och True Detective. Numera är hon bosatt i Frankrike.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Bailey