Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2023-07-10
Förlag
Modernista
Dimensioner
245 x 176 x 26 mm
Vikt
930 g
SAB
Aef,Gcz Malmsten, Bodil
ISBN
9789180636629

Så gör jag : konsten att skriva

Kartonnage,  Svenska, 2023-07-10
236
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Rikt illustrerad, efterlängtad nyutgåva

Du skriver, du har lusten och längtan efter att skriva på riktigt, du vill. Men hur gör man? Den här boken är en lärobok, en handbok med erfarenheter, verktyg, redskap, råd, tips, exempel, goda exempel och avskräckande.
Bodil Malmsten har skrivit många böcker. I Så gör jag: Konsten att skriva delar hon med sig av sin arbetsprocess - inklusive den helvetesperiod som ingår. Hon skriver om hur hon kommer fram till tonen och strukturen. Om jobbet med förstameningar. Om varför hon skulle vilja skriva om inledningen till sin första roman.
I boken ingår kapitel om ord, skiljetecken, korrektur, om att sitta rätt, läsa för att lära, dramaturgi. »Ord, meningar, stycken, får aldrig bara bli. Ett tecken på att en bok är en riktig bok är att ingenting av det som står bara får ha råkat bli.«
Så gör jag: Konsten att skriva ges nu ut i en efterlängtad nyutgåva. Boken är rikt illustrerad i färg och innehåller mängder av praktiska råd för det dagliga skrivarbetet - oavsett om du vill bli författare eller bara lära dig skriva bättre.

BODIL MALMSTEN [1944-2016] föddes i Bjärme i Jämtland. Hon fick sitt genombrott som poet 1984 och har sedan dess - med sina romaner, diktsamlingar och pjäser - blivit en av våra mest lästa och folkkära författare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Så gör jag : konsten att skriva
  2. +
  3. Läs snabbare, förstå bättre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs snabbare, förstå bättre av Sass Wolgers (häftad).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bodil Malmsten