Ett förbud mot mord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (414.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Gamache (del 4)
Inläsare
Dan Kandell
Utgivningsdatum
2023-02-08
Förlag
Modernista
Översättare
Charlotte Hjukström
ISBN
9789180637411
Ett förbud mot mord (ljudbok)

Ett förbud mot mord Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-02-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fjärde boken i succéserien om kommissarie Gamache

»För alla som saknar Agatha Christie - och kanske vill ha något ännu bättre.« Jenny Rydqvist, Sydsvenskan

»Louise Pennys deckare om kommissarie Gamache är roliga, kärleksfulla och synnerligen vassa porträtt av framför allt invånarna i den lilla byn Three Pines.« Lotta Olsson, DN

Det är högsommar och den förmögna familjen Finney har samlats på värdshuset Manoir Bellechasse för sin årliga släktträff.
Men i takt med att temperaturen stiger börjar också gamla hemligheter och bittra rivaliteter att komma upp till ytan. Och när värmevågen kokar över till en våldsam nattlig storm, lämnar den ett lik efter sig.
Kriminalinspektör Armand Gamache - som firar sin bröllopsdag på Bellechasse tillsammans med sin hustru - finner sig plötsligt i ett hus fullt av misstänkta. Han tar sig an utredningen. Men vad Gamache inte anar är att detta också kommer att föra honom tillbaka till några av de mörka vråna i hans egen historia...

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare vars böcker sålt över elva miljoner exemplar på trettio språk. Hennes deckarserie, som fått henne att kallas »en modern Agatha Christie«, utspelar sig i Québec i Kanada med kommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman sju gånger och Anthony-priset sex gånger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Louise Penny