Sarahs val (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Nordmyrserien (del 2)
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2023-11-10
Förlag
Bokförlaget Polaris
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
178 g
SAB
Hc
ISBN
9789180660457

Sarahs val

(2 röster)
Pocket,  Svenska, 2023-11-10
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och har skickats att döma vid en liten tingsrätt i Norrland. I lugnet mellan fjället och älven har hon vågat närma sig minnena från det förflutna, och även funnit kärleken.

När Sarah kallas tillbaka till Stockholm ställs hon inför flera svåra val. Ska hon lämna Erik, pojkvännen som hon ser en framtid med, och sin mormor som inlett en knoppande influencerkarriär eller ska hon stanna och ge upp drömmen om att bli domare? I huvudstaden finns också Christoffer, som krossade hennes hjärta men som nu vill ha henne tillbaka. Det andra året i Nordmyr är besluten att fatta flera och stora, men är Sarah verkligen redo att ta nästa steg?

Sarahs val är den fristående andra delen i Nordmyrserien, en rolig roman med svärta som handlar om det vi alla ställs inför nödvändigheten att välja vår framtid och våra liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sarahs val
 2. +
 3. Sarahs lag

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sarahs lag av Marie H Lundh (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie H Lundh

 • Sarahs lag

  Marie H Lundh

  Sarah går domarutbildningen i Svea hovrätt och framtiden är utstakad. Tror hon i alla fall, tills det visar sig att högsta chefen har lånat ut henne. De kommande åren ska inte alls tillbringas i Stockholm som planerat, utan i Norrland på en tingsr...

 • Sarahs mål

  Marie H Lundh

  Juristen Sarah återvänder till Nordmyrs tingsrätt i den norrländska fjällvärlden. Kvar i hovrätten lämnar hon skrönan om mormor Yvonnes spökseans, och Jonah. När Sarah kommer hem faller hennes sambo ner i en djup depression och Sarah vet inte hur ...