Jag älskar dig (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Harlequin Extra
Utgivningsdatum
2024-02-01
Förlag
Förlaget Harlequin
ISBN
9789180722858

Jag älskar dig E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-02-01

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Rött för kärlek

Adam Palmer kan inte ta blicken från den frestande kvinnan i rött. Och till hans stora förvåning visar hon sig vara hans sekreterare! Men vad gör Lainey på kasinot tillsammans med en slipad ockrare? Att hon döljer något är uppenbart och det är nog dags att lära känna den sköna Lainey på djupet.

Alla hjärtans dag

Allt Renee kan tänka på är hur Tag Elliotts läppar skulle kännas mot hennes. Attraktionen är ömsesidig, men Tag tillhör en av Manhattans rikaste familjer, medan hon måste arbeta hårt för sitt uppehälle. Trots det tillåter sig Renee en enda natt då de kan leva ut sina fantasier.

Jag. Älskar. Dig.

Den inbitna ungkarlen Cameron Duke är inte intresserad av äktenskap eller barn. Tills Julia Parrish dyker upp i hans liv med en bebis på sin arm. Cameron är beredd att göra vad som helst för att få vara delaktig i sin sons liv. Till och med gifta sig! Men det handlar bara om ett konvenansäktenskap. Eller?

Vidder av kärlek

I en liten stad i Montana har doktor Esme Petersen hittat en tillflyktsort från katastrofen som fick henne att fly Los Angeles. Esme och Doktor Carson Ralston inleder en kamp om patienterna, men ett överraskande frieri på alla hjärtans dag ställer allt på ända.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna