Under fåglarnas vingslag (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2023-05-12
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Thais Mota Eriksson
Dimensioner
218 x 286 x 7 mm
Vikt
390 g
SAB
Hcf(yb)
ISBN
9789180730266

Under fåglarnas vingslag

Inbunden,  Svenska, 2023-05-12
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  89
Visa alla 2 format & utgåvor
Långt innan du föddes fanns du i mina drömmar.

I denna finstämda bok får stor som liten följa med på den vindlande resa som barnlängtan kan vara när vägen till föräldraskap visat sig bli lång.

Från den första önskan om ett barn, genom förväntan och ljus, snåriga skogar, mörker och hopplöshet, till att barn och förälder äntligen får mötas.

Med detaljrika illustrationer och flerbottnad lyrik skildras en magisk värld för barn att kliva in i och kanske kan den poetiska berättelsen också bli en läkande saga för föräldrar.

BTJ ger boken ett bra betyg.

"Maria Holfve debuterar med Under fåglarnas vingslag som bilderboksförfattare och arbetar till vardags som managementkonsult och doula. Thais Mota Eriksson är frilansande illustratör. Bildberättelsen ärsprungen ur ett samarbete mellan upphovsmakarna. Båda har personliga erfarenheter av att det inte alltid ärenkelt att bli förälder, trots längtan och försök. Orden Långt innan du föddes fanns du i mina drömmarinleder en resa genom en magisk värld, via stora, drömskt stämningsfulla bilder och finstämd, lyrisk text. I denvärlden möter vi en förmänskligad måne och hennes fåglar, som tryggt ska visa vägen. Sida för sida letar vi påplatser utan att finna något. Samtidigt hittar många andra sina barn. Besvikelsens mörker och smärta gestaltas idunkla snår och vassa taggar. Sedan följer hoppfullt ljus och nytt mörker tills månens fågel ger styrka attfortsätta. Ett barn kan slutligen tas emot. I korta, poetiska texter skildras upplevelsen av att vänta och tvingasgå igenom allt vad det kan innebära att trots svårigheter bli förälder. [...]"

Lektör Tine Billing, BTJ-häfte nr 15, 2023
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Under fåglarnas vingslag
 2. +
 3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »