Stenkast (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-30
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789180730648
Stenkast (e-bok)

Stenkast E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2022-11-30
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ludvig har äntligen fått sin pappa och Simone har fått ett bok--café. Liv är den som hänger i luften och drömmer om att k-omma till sin mamma som är död. Lily som börjar leva på riktigt bara något år innan hon ska dö och inser att det finns en del att å-ngra. Lisa splittras mellan krav som ställs och alkoholen som får henne att härda ut. Kvinnohemmet S-tjärnhus blir alltmer viktigt för utsatta kvinnor och barn samtidigt som hon glider längre och längre bort ifrån det, sig själv och dem hon älskar.

Georgi som kommer till Åland från ett fattigt land i syfte att samla ihop pengar för en drägligare tillvaro men hittar något a-nnat som fångar in honom i drömmar om ett annat liv.

En dag ställs allt på sin spets. Mitt emellan sammanstrålande själar och starka vänskapsband bygger rädslan bo. Hatet sträcker sig från gatorna och in i det mest privata, och när det som inte får ske ändå händer, var finns styrkan och handlingskraften då?

Stenkast är den fristående uppföljningen till Stjärnhus. En berättelse om svek, makt, maktlöshet och starka band i kärlekens namn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marlene Lindbäck