Vacker mat på fat (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (125.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-30
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789180730686
Vacker mat på fat (e-bok)

Vacker mat på fat E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2022-11-30
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Detta är det perfekta komplementet till den traditionella kokboken. Vacker mat på fat visar vägar till kreativa uppläggningar av mat - liksom de man ofta får på gourmetrestauranger. Ett praktiskt hjälpmedel i köket hos alla passionerade hemmakockar.

Med ett stort antal bilder presenteras idéer och tekniker kring hur du kan förgylla din matpresentation. Du får lära dig hur man skapar ett iögonfallande matupplägg och att laga spännande tillbehör. Vi äter ju även med ögonen och en vacker tallrik gör mycket för hela matupplevelsen.

Genom ett antal grundrecept får du möjlighet att utveckla dina egna annorlunda och roliga tillbehör med färger och smaker som du själv väljer. Vad sägs t.ex. om chokladskum, spenatkaviar och rödbetsflarn? Tillbehör som kan sätta en wow-faktor på dina rätter!

Eva Hagman är utbildad kock och fotograf. Hon driver framgångsrikt en blogg med glutenfri gourmetmat som har följare från hela världen. Hennes fotografier har visats i ett flertal utställningar i London och Geneve. Passionen för mat och fotografi har sammanlänkats i matfotografering och nu, med mångårig erfarenhet i ämnet, är resultatet samlat i denna bok i form av spännande matupplägg och tekniker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vacker mat på fat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker och inspirerande bok
    Olle G, 16 april 2023

    Det finns massor med inspirerande bilder och tips. Väl värd att köpa om man är intresserad av att göra vacker mat!

Visa alla 1 recensioner