Det som krävs (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2023-07-26
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789180733748

Det som krävs E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-07-26
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att ljuga var absolut onödigt. Men å andra sidan ligger Leos arm f-ortfarande kvar över min stolsrygg, och tjejerna fortsätter att ställa frågor och le mot mig. Det kanske var helt rätt beslut trots allt. En liten lögn för att fortsätta hålla dörren öppen.

Hedda ska byta gymnasieskola, trots att det bara är en termin kvar till studenten. Förväntningarna är låga - bara hon slipper spendera alla raster ensam på skoltoaletten så är hon nöjd. Men redan första dagen hamnar Hedda bredvid Leo, som har hur många vänner som helst och ändå pratar med henne. Andra dagen får hon kontakt med några tjejer och de verkar inte heller ha något emot hennes sällskap.

Hade de fortfarande känt så om de visste den riktiga orsaken till att Hedda bytte skola? Kommer de tycka att hon är negativ eller tråkig? Eller ännu värre, att hon inte borde få vara med ... Av rädsla för att h-istorien ska upprepa sig börjar Hedda spela ett riskfyllt spel, och flera i klassen blir snart varse om det. Vissa vill henne väl, medan andra vill avslöja henne till varje pris.

Det som krävs är en tänkvärd berättelse om kraften i att vilja hitta s-amhörighet som ung. Om den svåra balansgången mellan att passa in och vara genuin, och det fina i att försöka förstå och förlåta.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maja Bergman Lindberg

  • Klarar allt

    Maja Bergman Lindberg

    Efter det värsta tänkbara sveket på sin studentnatt tvingas Klara flytta ut från pojkvännens lägenhet och hem till föräldrarna igen. Det dröjer inte länge innan höstens studieplaner också går i kras. Plötsligt har hon ett förkläde runt höfterna oc...