Där Källan springer fram (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (157.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kampen för vattnet (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Cecilia Bergwall
Utgivningsdatum
2023-09-28
Förlag
Visto förlag
Illustratör/Fotograf
Björn Lundkvist
ISBN
9789180734820

Där Källan springer fram Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-09-28
92
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tord Brunkel ljuger om vattnet. Han kommer att förstöra allt!

Hälsningar från en som vet

Något står inte rätt till i Viljelösa ... Sören vet det. Träden dör runtomkring dem, men ingen gör någonting. Ingen lyssnar. Kanske för att vuxna sällan bryr sig om sådant som är viktigt på riktigt. Kanske för att han bara är 12 år. Rädslan växer i Sören.

När Sören får brevet förändrar det allt. Han bestämmer sig för att ta saken i egna händer, något han kommer att ångra många gånger. För vem är det egentligen som har skrivit brevet? Vad är det för konstigt med Tord Brunkel? Och vad är det som händer i Glömda huset? Sören har så många frågor men en är viktigare än alla andra: Vem ska egentligen ta ansvar för att rädda Viljelösa, eller - för att rädda hela planeten?

Där Källan springer fram är en spännande och drabbande mystikbok om miljö, mod och att våga lita på sin magkänsla. Boken är den första delen i serien om Kampen för vattnet.

"Mycket bra!" Tycker BTJ

[ ] Det känns rätt i tiden med en skönlitterär klimatbok som sätter ord på den oro som nog många barn känner. Tillsammans med Sören kan man fråga sig varför ingen gör något. [ ] Kanske kan läsningen bidra till att målgruppen känner sig mindre ensamma i sin klimatoro. Lektör Katharina Keller - BTJ Häfte 03:2023
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Bergwall

  • Där Avgrunden öppnar sig

    Cecilia Bergwall

    Sören och Ella har ett uppdrag. De ska hindra Moder jord från att gå under. Arva har gett sig av men jakten på den som förgiftat Viljelösas vatten fortsätter. Sören och Ella måste lämna sina familjer och ge sig ut på en resa med ovisst slut. Det ä...