Hennes vilda längtans blomma (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (5.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-11-06
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789180735179

Hennes vilda längtans blomma E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2023-11-06
99
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
ÅBO ANNO 1791
Elisabeth Lorentz är fast besluten att göra något med sitt liv, allt annat än att gifta sig med första bästa man som hennes föräldrar valt ut åt henne. Men när hon beger sig ut för att arbeta, förklädd till Sven, hamnar hon snart i onåd och inget går riktigt som hon tänkt sig.

Jakob Wildes släkt har enkla rötter, hans farföräldrar var bönder och han har genom hårt arbete, sitt mod och ledarskap lyckats få en viktig position som sjökapten. Hans titel och rikedom gör honom till en måltavla för stadens ungmör och deras mammor som inget hellre vill än att gifta bort sina döttrar med honom. Men inte alla, ska det visa sig. Den enda kvinna Jakob Wilde är intresserad av verkar vara oåtkomlig, både för honom och alla andra i staden. Vem är hon egentligen, den egensinniga Elisabeth Lorentz?

I Åbo försiggår något i den undre världen som snart kommer hota både Elisabeths och Jakobs tillvaro. De hamnar mitt i stormens öga men samtidigt spirar också en vild längtan, en passion som måste övervinna allt! Kampen mot det onda och för kärleken sker under virvlande, dramatiska skeenden och hotar allt de håller kärt. Ska kärleken övervinna allt?

Hennes vilda längtans blomma är en kärleksfylld och spännande historisk roman som utspelar sig i 1700-talets Finland, fullt med stiliga sjökaptener, vackra kvinnor, bovar, bedövande passion och kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kukkamariia Valtola Sjöberg