Skogstokig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (171.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Torbjörn Löwendahl
Utgivningsdatum
2024-02-16
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789180736398

Skogstokig Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-02-16
109
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En nydumpad och arbetslös kille i 25-årsåldern tröstar sig själv genom att köpa en vespa. Men säljaren har även ett annat fordon och en mycket speciell resa i åtanke för den unge mannen.

Via Facebook får Axel reda på att han har blivit farfar. Mitt i uppståndelsen rullas en bister verklighet upp som kommer att förändra hans liv. Och många andras.

Efter en infekterad vårdnadstvist paddlar en livstrött historielärare kanot i den argentinska vildmarken. Färden i forsarna tar en oväntad vändning och snart bestämmer han sig för hur han ska möta döden.

I elva berättelser skildras människans strävan att behålla makten över sig själv i en krävande omvärld. Då och då skymtar även offerskapet till. En roll vi ibland omedvetet väljer för att slippa det ansvar vi alla behöver ta över våra liv.

Sedan 2003 har Joakim Muschött ägnat sitt liv åt att utveckla andra människor. Han har blivit utsedd till en av Sveriges bästa coacher och även varit engagerad i Mansjouren. Med tidigare verk som Dikter som går att läsa, Mera mod bejaka din rädsla och våga mer, romanerna Turisterna och Femklövern samt flera artiklar om mod, uppvisar Muschött många kvalitéer. Nu debuterar han som novellförfattare med Skogstokig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joakim Muschött