Midsommarnattens mardröm (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De seende (del 3)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-06-06
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789180770798

Midsommarnattens mardröm E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-06-06
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Först hörs bara snyftningar i mörkret. Sedan syns ett ensamt barn. Ett barn som snart slukas av mörkret. Ett mörker som nu sprider sig över hela Disaberg ...

I Disaberg ska det snart firas midsommar. Och även om tvillingarna Lucia och Albin börjat vänja sig vid Disaberg och allt underligt som pågår i samhället, så känns värmen och ljuset välkommet. Som om platsen blir lite mindre obehaglig. Särskilt Albin, som börjat drömma hemska mardrömmar, uppskattar solens tröst.

Men Siv och Jemma är oroliga. Under midsommar är magin som starkast och den andra världen som farligast. Så när ett barn blir kidnappat under midsommarfirandet ställs allt på sin spets.

Midsommarnattens mardröm är den tredje hårresande delen i serien De seende. Madeleine Bäck väver mästerligt samman spänning och skräck med våra svenska högtider. Robert Vallmarks stämningsfulla illustrationer förstärker det råa och det mytiska.

Madeleine Bäck, född 1976, är författare, journalist och biolog. Hon föddes i Uppsala men växte upp i Gästrikland och bor idag utanför Stockholm. Madeleine skriver främst skräck- och spänningsböcker för barn och unga.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Midsommarnattens mardröm ligger på nivå 4 av 6.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Madeleine Bäck