Mytiska väsen - Sjöjungfrur (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mytiska väsen
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Louise Löwenberg
Utgivningsdatum
2023-09-05
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789180771382

Mytiska väsen - Sjöjungfrur Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-09-05
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  139
Visa alla 1 format & utgåvor
Sjöjungfrun är en mytisk varelse som människor har berättat om och avbildat i flera tusen år. Oftast är det en kvinna med fena, men det finns också sagor om sjöjungfrur i andra former. Boken Mytiska väsen - Sjöjungfrur handlar om berättelser om sjöjungfrur från olika tider och olika delar av världen.

Nypons lättlästa faktaböcker vänder sig till ovana läsare. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Böckerna i serien Mytiska väsen ligger på nivå 2 av 6.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linda Ågren

 • Sjöjungfruns äventyr i Östersjön

  Linda Ågren

  Sjöjungfrun Athiraa är ute och simmar i Östersjön. Hon brukar alltid ta hand om allt levande i havet och är därför ute även idag, när hon plötsligt hör ett hemskt skri i fjärran. En stackars liten tumlare och sälkut behöver hennes hjälp då de är h...

 • Sjöjungfrur

  Linda Ågren

  Sjöjungfrun är en mytisk varelse som människor har berättat om och avbildat i flera tusen år. Oftast är det en kvinna med fena, men det finns också sagor om sjöjungfrur i andra former. Boken Mytiska väsen - Sjöjungfrur handlar om sjöjungfrur från ...