Småtrollen och den stora översvämningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (45.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Tamborini
Utgivningsdatum
2024-02-25
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Tove Jansson
ISBN
9789180773690

Småtrollen och den stora översvämningen Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-02-25
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 9 format & utgåvor
Mumintrollet och hans mamma är på väg genom den mörka skogen. Pappan är försvunnen, och nu måste de försöka hitta ett nytt hem innan vintern kommer. Men det är inte lätt! De ställs inför många svårigheter, men får också två nya vänner som följer med på färden. Till slut råkar de ut för en stor översvämning och allt ser dystert ut. Hur ska det gå? Och kommer de någonsin att få se mumintrollets pappa igen?

Vi är stolta och glada över att kunna presentera Småtrollen och den stora översvämningen, Tove Janssons första bok om mumintrollen i lättläst version! Boken utkom första gången 1945, men har sedan dess kommit ut i flera upplagor, och nu ger vi möjlighet till ännu fler läsare att ta del av Tove Janssons fantastiska värld.

Tove Jansson är en av Finlands mest kända konstnärer och författare. För den breda publiken är hon mest känd för sina berättelser om Mumin och hans familj och vänner i Mumindalen. Berättelser som med sin finurliga charm och livfulla karaktärer har lockat både barn och vuxna genom årtionden.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tove Jansson