Nova, Dante och utmaningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (22.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Nova & Dante
Inläsare
Lo Tamborini
Utgivningsdatum
2024-02-24
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789180773867

Nova, Dante och utmaningen Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-02-24
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen får vi möta Nova och Dante igen! I den här boken ställs Nova inför två stora utmaningar. Det har blivit dags för hennes dyslexiutredning, och så ska hon och Dante vara med i en lagtävling. Nova är nervös. För allt. Varför sa hon att hon ville göra en utredning? Och varför sa hon ja till att tävla igen? Tänk om Dantes ovilja mot dressyr kommer att förstöra för hela laget ...

Det här är del två i serien om Nova och Dante. Vi får träffa Nova och hennes föräldrar igen, och så Dante förstås. Vi får även lära känna den lite mystiske Eddie närmare. Kanske börjar Nova förstå varför det går så trögt i skolan? Och kanske vet Eddie något som kan hjälpa henne?

Fredrik Hardenborg har skrivit ett flertal ungdomsromaner. Han har också skrivit spänningsserier för Storytel Originals. På Nypon förlag har han gett ut serien om Nova och Dante, skriven tillsammans med Maja Hardenborg.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Nova, Dante och utmaningen ligger på nivå 3 av 6.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna