Jag och alla andra (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Mattias Andersson
ISBN
9789180774680

Jag och alla andra E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-15
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    89
Visa alla 1 format & utgåvor
En lättläst bok om självkänsla och tonårstid!

Mary är nu 13 år och börjar på högstadiet. Det är mycket som är pinsamt och svårt, som att veta vad man vill och våga gå emot strömmen. Mamma och pappa ställer mer krav på Mary, men ibland behandlar de henne ändå som ett litet barn. De kan vara så himla jobbiga! När man går i sjuan måste man väl få bestämma lite mer över sig själv?

I den här boken berättar Liv Svirsky om känslor som skam och avund. Hon förklarar hur grupptryck fungerar och vad beslutsångest är. Läsaren får lära sig hur viktigt det är att stå upp för sig själv. En perfekt bok för alla nyblivna tonåringar.

Jag och allt det andra är uppdelad i kapitel som inleds med en kort berättelse om Mary. Därefter kommer ett avsnitt med fakta om vad Mary upplever eller känner. Boken kan läsas av vuxna och barn tillsammans som ett underlag för att prata om sådant som det ibland kan vara svårt att sätta ord på.

Liv Svirsky är legitimerad psykolog och psykoterapeut, handledare i kognitiv beteendeterapi och författare. Hon har lång erfarenhet av att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin. Jag och allt det andra är illustrerad av Mattias Andersson.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Liv Svirsky