Livet på planen - Chloe Kelly (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Livet på planen
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Linda Skugge
ISBN
9789180774703

Livet på planen - Chloe Kelly E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-15
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  99
Visa alla 1 format & utgåvor
Lär känna fotbollsspelarna och ta reda på vad som gör dem så speciella!

Chloe Kelly spelar forward för Manchester City och det engelska landslaget. Hon är känd för sin skicklighet med bollen och sitt hårda skott, men vägen till världstoppen har inte varit spikrak. Den här boken handlar om hennes resa från 7-årig nybörjare till vuxen fotbollsstjärna. En inspirerande berättelse om en spelare som verkligen har kämpat för att nå toppen!

Anfallaren Chloe Kelly är i dag en av de största spelarna inom damfotbollen i England, men hon har mött flera motgångar. Som tonåring behövde hon åka tåg i flera timmar till träningen, och hennes karriär har hotats av skador. Ändå har hon lyckats ta sig till landslaget.

Nypon förlags nya serie Livet på planen består av delvis verklighetstrogna fristående berättelser om kända fotbollsspelare. Först ut är tre böcker: om Lionel Messi, om Kylian Mbappé och om Chloe Kelly. Alla tre stora stjärnor inom sporten. Böckerna beskriver deras uppväxt, hur karriären startade, hur tankarna gick, och hur de hamnade där de är i dag. Författarna har tagit sig vissa friheter, några händelser är ur verkliga livet, medan andra är fantasier.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robin Adams

 • Chloe Kelly

  Robin Adams

  Fotbollsspelaren Chloe Kelly spelar forward för Manchester City och det engelska landslaget. Hon är i dag en av de största spelarna inom damfotbollen i England. Hon är känd för sin skicklighet med bollen och sitt hårda skott, men vägen till världs...

 • The Girl in the Tent

  Nancy Deyoung, Robin Adams