Välj rätt,  Amina! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Böckerna om Amina
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2024-01-15
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Anders Westerberg
ISBN
9789180774789

Välj rätt, Amina! E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-15
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Amina tränar inför Nordiska mästerskapen för ungdomar. Marco, som hon lärt känna på ungdoms-EM, ska också dit. Amina ser fram emot tävlingen, och emot att träffa Marco. Men så inser hon att det kommer att vara ramadan vid tiden för tävlingen. Går det att fasta och tävla samtidigt? Och går det att tävla när man också tänker på någon man gillar?

Välj rätt, Amina! är den sjätte boken om Amina. Här kämpar hon med att hitta balans mellan olika saker som betyder mycket för henne: idrotten, religionen, familjen och kanske Marco. Går det att få allt eller måste hon välja bort något?

Annelie Drewsen har skrivit många lättlästa böcker i olika genrer. I serien om Amina får läsaren följa Aminas glädje och framgång, men också hennes tankar kring rätt och fel, det förflutna och nuet, och utmaningarna det innebär att gå sin egen väg.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Böckerna om Amina ligger på nivå 3 av 6.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annelie Drewsen