I ambulansen, bakom kulisserna (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (194.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Bobo Engström
Utgivningsdatum
2023-08-17
Förlag
Idus förlag
ISBN
9789180921114

I ambulansen, bakom kulisserna Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-08-17

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Dramatiska trafikolyckor, plötsliga hjärtstopp och snabba ambulansförlossningar. Så många uppdrag. Många människor. Följ Adam och hans kollegor genom en dråplig, tänkvärd och spännande 35 år lång arbetslivsresa på ambulansen.

Klockan är 08.06. Adam har precis lämnat ambulansstationen för sista gången. Han har varit pensionär i exakt sex minuter. Men han kan inte lämna alla livsöden som berört honom. Vissa har för evigt en egen plats i Adams minne. Som sjuåriga Linda med svärdet vid näsroten eller cancersjuka Carin med det vackra, levande leendet.

Alla situationer är unika, och alla förtjänar att minnas. Vissa behöver berättas.

I ambulansen, bakom kulisserna är en roman som är inspirerad av verkliga händelser, hämtat från författarens liv under åren inom ambulanssjukvården.

Krister Johansson har arbetat inom ambulansverksamheten i 35 år. I sin bok I ambulansen, bakom kulisserna beskriver han genom huvudkaraktären Adam ambulanspersonalens vardag i både glädje och sorg. Humor och allvar blandas i en fartfylld mix av ambulansuppdrag och gemenskap med härliga kollegor på ambulansstationen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I ambulansen, bakom kulisserna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant
    -, 28 augusti 2023

    Intressant att få lite inblick i olika fall som ambulansen åkt ut på.

Visa alla 1 recensioner