Storbritannien : små roliga fakta (ljudbok) NY
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (8.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Snille
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Mikael Rosengren
Utgivningsdatum
2024-04-05
Förlag
Idus förlag
Illustratör/Fotograf
Therése Cardell
ISBN
9789180922944

Storbritannien : små roliga fakta Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2024-04-05

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vem gömmer sig i sjön Loch Ness? Vad kallas Londons tunnelbana? Vem är världens smartaste detektiv? Här hittar du detaljrika illustrationer ihop med lättläst och rolig fakta om landet Storbritannien. Sist finns också en klurig frågelek där du kan testa dina egna eller kompisens kunskaper, samt ett rafflande spel där ni ska ta er runt hela Storbritannien.

SNILLE är en serie illustrerade, roliga och lärorika faktaböcker.

BTJ ger boken ett bra betyg.

"[...]Ett lättsamt upplägg med välkända personer, ställen och händelser. Här har hon hämtat utstickande och för det mesta mycket omtalade fakta att presentera för en nyfiken yngre publik. I några av texterna finns också hennes egna tankar om det beskrivna, till exempel om hundrasen skotsk terrier. En geografisk placering med en enkel karta och en övergripande introduktion inleder mötet med Storbritanniens spännande värld av märkligheter. [...]

Varje sida har en färgglad illustration som understryker texten, som är enkel, okomplicerad, och inspirerande till samtal både hemma och i undervisningsgrupper. Som avslutning finns ett spel som genomförs med tärning och ett där det gäller att para ihop faktatext med bild, båda repeterar och befäster tidigare kunskaper på ett enkelt sätt."

Lektör Eva E:Son Fransson, BTJ-häftet nr 4, 2024.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therése Cardell