Kärlekshypotesen (ljudbok) Spara 53%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (339.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kärlekshypoteser (del 1)
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2023-10-04
Förlag
Modernista
Översättare
Isabel Valencia
ISBN
9789180941938

Kärlekshypotesen Ljudbok

(40 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-04

Styckköp

75 159 Du sparar 84 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
TikTok-sensationen om ett experiment i kärlek

»Den här boken är så bra och förtjänar alla hyllningar den får! Jag älskade Olive från första sidan.« Emilias bokhylla

»Lite humor, mycket kärlek - du kommer älska denna!« Betyg: 5 av 5 - Emma och Viktor läser

»Den här boken är både rolig och lättläst och bjuder på många skratt. Den har verkligen allt!« Betyg: 5 av 5 - Rämmengården


Doktoranden Olive Smith tror inte på långvariga romantiska förhållanden. Det gör däremot hennes bästa kompis Anh, som har förälskat sig i Olives ex men vägrar dejta honom av hänsyn till väninnan.
Olive, som mer än någonting annat vill se sin bästa vän lycklig, ljuger och säger att hon redan har ett nytt förhållande på gång. När Anh inte tror henne känner sig Olive - som den vetenskapskvinna hon är - tvingad att tillhandahålla bevis, och kysser därför första bästa kille som går förbi...
Killen råkar vara Adam Carlsen - en ung, framgångsrik professor, men också ett ökänt kräk. Till Olives stora förvåning spelar Adam med och låtsas vara hennes pojkvän. Men inte nog med det, när hon hamnar i trubbel under en vetenskaplig konferens kommer Adam till hennes undsättning.
Plötsligt är Olives lilla experiment farligt nära att självantända, vilket tvingar henne att sätta sitt eget hjärta under lupp och omvärdera sin hypotes om kärleken.
I översättning av Isabel Valencia.

ALI HAZELWOOD är uppvuxen i Italien, men numera bosatt i USA där hon utöver att vara författare är professor i neurovetenskap. Hennes debutroman Kärlekshypotesen [The Love Hypothesis] blev en New York Times bestseller, en stor sensation på TikTok och internationell säljsuccé, med över 750.000 sålda exemplar världen över. Boken kommer nu även att bli film, producerad av Bisous Pictures.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kärlekshypotesen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Magi
    Ebba Granlund, 28 mars 2024

    Denna bok och den som läste upp var hur bra som helst jag är så positivt överraskad, tack för så bra inlevelse och väl valda ord!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ali Hazelwood