Själavård vid köksbordet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2020-01-01
Förlag
XP Media
SAB
Cgc
ISBN
9789183250969
Själavård vid köksbordet (inbunden)

Själavård vid köksbordet

Inbunden Svenska, 2020-01-01
75
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ibland hamnar man där, vid köksbordet, med en vän eller en bekant som öppnar sitt hjärta. Du lyssnar till din vän och undrar hur du kan hjälpa?

Sven Reichmann har skrivit den här boken för dig som befinner dig i sådana situationer då och då och som vill bli bättre på att kunna hjälpa människor. Han behandlar några av de vanligaste frågorna som kommer upp i själavårdssamtal och ger både konkreta, handfasta råd och biblisk undervisning som kan vara till hjälp både för dig själv och för din vän.

Hur ber man tillsammans med den som söker själavård? Hur hjälper man en människa att sakta resa sig ur förakt? Hur kan man göra rent praktiskt för att förlåta någon som gjort en illa? Hur förklarar man vad skuld är och vad det faktiskt inte är?
Erfarenheter från många år som själavårdare kondenseras i den här boken som är bra att ha till hands i vardagslivet, just där vid köksbordet.

Sven Reichmann är författare, Bibellärare och pensionerad läkare med mångårig erfarenhet av själavård och samtal med människor som behöver hjälp.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Själavård vid köksbordet
  2. +
  3. Konungens ankomst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konungens ankomst av Sven Reichmann (häftad).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sven Reichmann