På smällen : från A till Bebis (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Söderlund, Ann (medf.), Wahren, Desireé (fotograf)
Illustratör/Fotograf
Sara Teleman
Illustrationer
ill.
Dimensioner
245 x 175 x 30 mm
Vikt
780 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789185015337
På smällen : från A till Bebis (inbunden)

På smällen : från A till Bebis

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2005-03-01

Slutsåld

Att vara gravid är en kroppslig och mental berg-och-dal-bana, och frågor av alla möjliga slag hopar sig - frågor som de flesta gravidböcker slätar över med ett "Allt är normalt, lilla vän". Hur blir sexlivet när man är gravid? Vart tog alla vilda vänner vägen? Kan barnet bli en hårig apa om gravida mamman äter vitaminer? Om man varit brakfull fem gånger innan man fick reda på graviditeten, har det skadat bäbisen? I På smällen - från A till Bebis delar Ann Söderlund och Hannah Rosander med sig av oumbärliga tips, råd och hemlisar från sina graviditeter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av På smällen : från A till Bebis. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kul
  Majsan, 1 juni 2009

  Sjukt rolig bok när man är gravid. Fick mig många skratt under nio månader så denna bok kan ja rekomendera starkt!

 2. Mycket bra
  Lotta, 30 juli 2007

  Jag tyckte det här var en riktigt bra och rolig bok som tar upp i stort sett allt som jag som blivande mamma undrat över! Stort plus för alla berättelser som författarna samlat ihop från sina vänner och bekanta.

 3. Underhållande..
  Jen*, 25 januari 2007

  Något kul att läsa som fördriver tiden när man är gravid! Bra fakta och kul att läsa hur andra mammor har haft de under sin graviditet.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om På smällen : från A till Bebis

Övrig information

I På smällen - från A till Bebis finns allt en gravid behöver veta. Fakta om hur både bebisen och du som gravid utvecklas varvas med blivande mammors personliga berättelser, den ena mer intim än den andra. Boken ger praktiska tips och svarar på en mängd frågor, som vad man gör om blivande pappan blir jätteskraj när han får veta att han ska bli pappa. Går det att ha sex när man är gravid? Var hittar man billigt och snyggt mammamode? (Svar: i din killes garderob - sy om bara!) Och kan man verkligen inte ta ett glas vin ibland?
Personligt och med många skratt dryftar författarna kroppens alla överraskningar, hjärnans frispel och omgivningens nerver. För den gravida och hennes partner finns dessutom plats att fylla i viktiga gravidminnen som när första sparken kom och när tjejen gick över gränsen.
På smällen är en bok att bära med sig redan innan det blå strecket tonar fram. Den guidar genom mvc-testerna, karriären och krämporna till den ljuvliga stund då ett skrynkligt underverk ser dagens ljus.
Kort sagt - från A till Bebis.