Tjockholmsbibeln : tänk dig smal! : första boken om mental viktminskning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2005-09-01
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Edin, Markus (form)
Dimensioner
216 x 153 x 16 mm
Vikt
400 g
SAB
Dokb,Vmbb
ISBN
9789185015634
Tjockholmsbibeln : tänk dig smal! : första boken om mental viktminskning (häftad)

Tjockholmsbibeln : tänk dig smal! : första boken om mental viktminskning

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2005-09-01

Slutsåld

Författaren är kognitiv terapeut och medverkar i tv-serien Tjockholmen. Här presenterar han den metod för viktminskning som används där. Om hur vårt undermedvetna styr vårt beteende, berättelser från personer med erfarenheter av övervikt samt kognitiva övningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tjockholmsbibeln : tänk dig smal! : första boken om mental viktminskning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skräp
  Thomas, 27 augusti 2009

  Författaren utger sig för att vara "kognitiv terapeut" men är varken psykolog eller psykoterapeut. Han är en kvacksalvare helt utan adekvat utbildning inom de områden han hävdar sig vara expert inom. Kvaliteten i boken är därefter. Finns betydligt bättre och mer seriösa självhjälpsböcker i KBT än denna.

 2. En bok i tiden
  Tommy, 5 november 2005

  Detta är en mycket intressant bok då den inte bara hjälper till med tänket vid bantning, utan även fungerar som en arbetsbok för mental träning.

  Man lär sig hur människor fungerar, samtidigt som man förstår hur ens egna små eller stora problem uppstår - och vad man kan göra åt dem.

 3. Wow!
  Sofie, 27 oktober 2005

  Sträckläste denna fantastiska bok och har lärt mig så mycket om mig själv och mitt sätt att förhålla mig till mat.

  Bäst var att få reda på varför man tröstäter och vad man kan göra åt det. Boken har redan hjälpt mig att bli både gladare och nöjdare!

Visa alla 3 recensioner

Övrig information

Har du kämpat med din vikt under flera år, men inte hittat någon modell som fungerar? Är du trött på hur din övervikt påverkar dig psykiskt och fysiskt? Vill du motionera, men vet inte hur? Då är det här boken för dig.

Alla böcker som skrivits hittills om viktminskning handlar om kost och träning. Tjockholmsbibeln lägger lika mycket kraft på att du ska komma i form psykiskt.

Boken baserar sig på Tjockholmscochen Jonas Gådes
unika idéer om mental viktminskning. Den är skräddarsydd för dig som vill gå ner i vikt, en gång för alla, eller bara få bättre självförtroende. Med varm humor och omtanke delar Jonas med sig av sina unika kunskaper.

DU LÄR DIG:
Att du inte behöver svälta för att gå ner i vikt.
Ett nytt förhållningssätt till mat.
Varför du tröstäter.
Att anpassa din träning så att du trivs.
Att bygga upp din självkänsla.

Allt du behöver göra är att läsa boken och vara öppen för nya idéer och tankar. Tjockholmsbibeln kommer att visa att du har mer resurser än vad du hade en aning om.