Mötet i gläntan - Sveriges mest kända närkontakt med UFO (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2021-05-28
Upplaga
3
Förlag
Parthenon
Dimensioner
204 x 145 x 23 mm
Vikt
500 g
SAB
Blg
ISBN
9789185044184
Mötet i gläntan - Sveriges mest kända närkontakt med UFO (häftad)

Mötet i gläntan - Sveriges mest kända närkontakt med UFO

Häftad, Svenska, 2021-05-28
239
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I en glänta i utkanten av Ängelholm står ett monument föreställande ett flygande tefat, gjutet i betong och med spåren efter landningen i cirklar runt sig. Monumentet restes av Gösta Carlsson, även kallad Pollenkungen, för att minnas det möte han sa sig ha haft på platsen den 18 maj 1946.

Händelsen, där Gösta Carlsson mötte varelser som verkade arbeta med att laga den trasiga farkosten, har kallats Sveriges mest kända observation av ett ufo. I dag är den ett känt turistmål och lockar tusentals intresserade varje år.

De föremål som Gösta Carlsson sa sig ha hittat på platsen, en kristallstav, en guldring och ett par muggar, kittlar än i dag fantasin trots att de är försvunna sedan många år.

Nu kommer UFO-Sveriges Clas Svahn med en ny upplaga av den sedan länge utsålda boken "Mötet i gläntan" som han skrev tillsammans med Gösta Carlsson 1995 och som kom i en andra upplaga 2015. I den nya versionen berättas hela historien i detalj med nya uppdateringar och nya bilder om vad som har hänt sedan dess. Parthenon förlag i samarbete med UFO-Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mötet i gläntan - Sveriges mest kända närkontakt med UFO
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna