Webbdesign
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
På rätt kurs
Antal sidor
264
Utgivningsdatum
2006-04-01
Upplaga
1
Förlag
Skandinaviska databöcker
Illustrationer
ill.
Dimensioner
245 x 175 x 20 mm
Vikt
460 g
Antal komponenter
Bok + 1 CD
SAB
Pucbb
ISBN
9789185103942
Webbdesign

Webbdesign

(1 röst)
Spiral Svenska, 2006-04-01

Slutsåld

Med boken Webbdesign lär du dig att skapa bra webbsidor. I boken varvas teori och praktik vilket är stimulerande och underlättar inlärningen. Du får lära dig att formatera text, skapa listor och tabeller. Du lär dig infoga bild, ljud och video på webbsidorna. Exempel på andra delmoment i webbdesign som behandlas är: länkar, ramar, formulär, skript och hur du placerar dina webbsidor på en server. Du lär dig vad du bör tänka på när det gäller struktur och disposition av webbsidorna och hur du underhåller dem. Du får kunskap om de mer avancerade områdena som bl.a. DHTML, CGI, ASP, SSI och Java. Du lär dig också om vilka lagar som gäller på Internet. Du lär dig allt detta och mer...
När du har gått igenom boken kommer du att ha användning för den som uppslagsverk. Boken innehåller nämligen, förutom de innehållsrika kapitlen, alla HTML-taggar enligt standarden HTML 4.01, en teckentabell (Latin-1) och en ordlista. Med andra ord kommer den här boken att lära dig mycket och komma till användning för en lång tid framöver.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Bloggat om Webbdesign

Övrig information

Med boken Webbdesign lär du dig att skapa bra webbsidor. I boken varvas teori och praktik vilket är stimulerande och underlättar inlärningen. Du får lära dig att formatera text, skapa listor och tabeller. Du lär dig infoga bild, ljud och video på webbsidorna. Exempel på andra delmoment i webbdesign som behandlas är: länkar, ramar, formulär, skript och hur du placerar dina webbsidor på en server. Du lär dig vad du bör tänka på när det gäller struktur och disposition av webbsidorna och hur du underhåller dem. Du får kunskap om de mer avancerade områdena som bl.a. DHTML, CGI, ASP, SSI och Java. Du lär dig också om vilka lagar som gäller på Internet. Du lär dig allt detta och mer... När du har gått igenom boken kommer du att ha användning för den som uppslagsverk. Boken innehåller nämligen, förutom de innehållsrika kapitlen, alla HTML-taggar enligt standarden HTML 4.01, en teckentabell (Latin-1) och en ordlista. Med andra ord kommer den här boken att lära dig mycket och komma till användning för en lång tid framöver.