Eldsjälar : om att vakna upp och ta nästa steg (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
534
Utgivningsdatum
2005-06-01
Förlag
Energica Förlag
Översättare
Curt Jonsson
Dimensioner
210 x 150 x 38 mm
Vikt
820 g
SAB
Dok
ISBN
9789185127160
Eldsjälar : om att vakna upp och ta nästa steg (inbunden)

Eldsjälar : om att vakna upp och ta nästa steg

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2005-06-01
229
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Under mer än tio år har Arjuna Ardagh på djupet studerat den världsomspännande omvandlingen av det mänskliga medvetandet som kommer till uttryck hos dem som allmänt brukar kallas för "uppvaknade" eller "upplysta" - människor som har genomgått en transformation som för alltid förändrat deras förhållande till andra människor och världen. En försiktig uppskattning antyder att det redan finns flera hundratusentals människor som har upplevt denna omvändelse, enligt Arjuna Ardagh. Själva genombrottet i sig garanterar inte att själstillståndet blir permanent, men den markanta ökningen just nu är anmärkningsvärd. Det är den företeelsen Arjuna Ardagh skildrar i boken.
I Eldsjälar får vi ta del av författarens samtal med tusentals människor över hela världen som har erfarenheter av denna så kallade uppväckta omvändelse. Arjuna Ardagh beskriver övertygande den här djupgående förändringen av medvetandet: känslan av välbefinnande, den stora glädjen och den oräddhet - till och med inför döden - och strävan mot osjälviskhet, som präglar detta tillstånd.
Arjuna Ardagh blandar i boken sina egna observationer, anekdoter och utforskande funderingar med kommentarer från hundratalet ledande pionjärer, bland andra Eckhart Tolle, Byron Katie, Gay och Kathryn Hendricks, David Deida, Alex Grey, Margot Anand, Jean Houston och Neale Donald Walsch. De visar oss i vilken riktning vi kan gå för att skapa de bästa förutsättningarna för nästa steg.
Eldsjälar ger oss enkla och konkreta förslag och ett optimistiskt perspektiv på hur man själv kan bli en del av denna nya medvetenhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Eldsjälar : om att vakna upp och ta nästa steg
  2. +
  3. Kom närmare : när det feminina hjärtat vaknar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kom närmare : när det feminina hjärtat vaknar av Chameli Gad Ardagh (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ardagh Arjuna

Bloggat om Eldsjälar : om att vakna upp och ta nästa...

Övrig information

Under mer än tio år har Arjuna Ardagh på djupet studerat den världsomspännande omvandlingen av det mänskliga medvetandet som kommer till uttryck hos dem som allmänt brukar kallas för uppvaknade eller upplysta människor som har genomgått en transformation som för alltid förändrat deras förhållande till andra människor och världen. En försiktig uppskattning antyder att det redan finns flera hundratusentals människor som har upplevt denna omvändelse, enligt Arjuna Ardagh. Själva genombrottet i sig garanterar inte att själstillståndet blir permanent, men den markanta ökningen just nu är anmärkningsvärd. Det är den företeelsen Arjuna Ardagh skildrar i boken.
I Eldsjälar får vi ta del av författarens samtal med tusentals människor över hela världen som har erfarenheter av denna så kallade uppväckta omvändelse.