Kärlekens alkemi och sex - hjärtats väg till upplysning (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2005-07-01
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Leif Kleman
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The enlightened sex
Dimensioner
215 x 165 x 15 mm
Vikt
420 g
Antal komponenter
1 bok + 1 CD
SAB
Vnd,Dok
ISBN
9789185127207

Kärlekens alkemi och sex - hjärtats väg till upplysning

Inbunden, Svenska, 2005-07-01

Slutsåld

"En bra älskare vet hur man får kroppen att sjunga. Den fantastiska älskaren däremot, en suverän älskare, framkallar en stor kör av lycksalighet."
David Deida

I denna omvälvande handbok för äventyrslystna älskande tycks hemligheten med att medvetet vakna upp, ett äkta förverkligande, och den allra största sexuella upplevelsen vara ett och samma. David Deida ger förslag på en samling färdigheter som öppnar oss för de fysiska, känslomässiga och andliga gåvor som föds ur djup och intim förening.
David Deida anser att alla levande väsen skapas ur ett strålande kärlekens ljus - en energi som hela tiden söker sitt uttryckssätt genom kroppen. En del av oss har ofrivilligt fått glimtar av denna sanning under passionerade kärleksmöten, utan att veta hur man återknyter kontakten med den oändliga kärlek som vi upplevt finns inom och runt om oss själva.
Kärlekens alkemi och sex lär oss på ett direkt och utmanande sätt hur vi kan nå bortom bara "ren hudfriktion" till djupet av kroppslig extas: hur man kan utveckla sexuella förmågor som kommer från hjärtats lust och att låta kroppen ge sig hän, samt hur man kan lära sig få orgasm på olika sätt - i alla dess variationer.
Kärlekens alkemi och sex ger alla kvinnor och män, singlar som par, ett heltäckande program för att kunna upprätthålla "en-hela-kroppens-ihågkommelse-av-det-gudomliga-ljuset" även i en sexuellt vild kärlek. Enligt David Deida är det primära syftet med kärlek och sex, som kommer från hjärtats ljus, att få återupptäcka och få slappna av som det öppna, obegränsade, medvetet djupa väsen vi är. I Kärlekens alkemi och sex får vi de redskap som behövs för att kunna vara en suverän älskarinna och älskare - den som ger av kärlekens ljus i varje ögonblick.
I boken bifogas en bonus-cd med övningar (på engelska) med David Deida, som man kan följa själv eller med sin kärlekspartner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kärlekens alkemi och sex - hjärtats väg t...

Övrig information

I denna omvälvande handbok för äventyrslystna älskande tycks hemligheten med att medvetet vakna upp, och den allra största sexuella upplevelsen vara ett och samma. David Deida ger förslag på en samling färdigheter som öppnar oss för de fysiska, känslomässiga och andliga gåvor som föds ur djup och intim förening.
Enligt David Deida är det primära syftet med kärlek och sex, som kommer från hjärtats ljus, att få återupptäcka och få slappna av som det öppna, obegränsade, medvetet djupa väsen vi är. I Kärlekens alkemi och sex får vi de redskap som behövs för att kunna vara en suverän älskarinna och älskare den som ger av kärlekens ljus i varje ögonblick.