Kom närmare : när det feminina hjärtat vaknar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2006-06-01
Upplaga
1
Förlag
Energica förlag
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
Come closer - spiritual awakening for the feminine heart
Dimensioner
215 x 138 x 18 mm
Vikt
280 g
SAB
Dokb
ISBN
9789185127313
Kom närmare : när det feminina hjärtat vaknar (inbunden)

Kom närmare : när det feminina hjärtat vaknar

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2006-06-01
219
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kom närmare handlar om att få insikt, om att fira och leva i den feminina essensens kraft. Boken är också ett upprop för att svara an på ett alltmer brännande behov av att skapa både en inre och yttre värld, där det feminina och maskulina är lika respekterat och värderat.

Chameli Gad Ardagh återupptäcker en länge dold kunskap om de uppvaknade feminina väsendena inom den tantriska traditionen. Hon leder varsamt läsaren mot en mer feminin andlighet, besjälad av de tusentals kvinnor hon arbetat med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kom närmare : när det feminina hjärtat vaknar
 2. +
 3. Eldsjälar : om att vakna upp och ta nästa steg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eldsjälar : om att vakna upp och ta nästa steg av Ardagh Arjuna (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Chameli Gad Ardagh

 • Komm dir näher

  Chameli Gad Ardagh

  Komm dir näher ist ein Buch über das Erwachen, in dem das weibliche Sein gefeiert und vorgelebt wird. Es ist ein Aufruf, im Innen und im Außen eine Welt zu gestalten, in der das Weibliche und das Männliche gleichermaßen wertgeschätzt werden. In Ko...

 • Komm dir naher

  Chameli Gad Ardagh

  Weibliche Spiritualitat...Uberall auf der Welt erwachen die Frauen. Und jede von ihnen lost sich auf ihre eigene Weise von den veralteten Dogmen einer von Mannern regierten Welt, um der gemeinsamen Wahrheit naher zu kommen. Chamelie Gad Ardagh ist...

Övrig information

Kom närmare handlar om att få insikt och om att fira och leva i den feminina essensens kraft. Boken är också ett upprop för att svara an på ett alltmer brännande behov att skapa både en inre och yttre värld, där det feminina och maskulina är lika respekterat och värderat.
I Kom närmare återupptäcker Chameli Gad Ardagh en länge dold kunskap om de uppvaknade feminina väsendena inom den tantriska traditionen. Sett i hennes ljus blir den urgamla kunskapen och traditionen lätt att ta till sig och att börja praktisera för samtidens kvinnor, som längtar efter att leva sitt liv med sin käraste, barn och vänner utifrån sitt djupaste hjärta.
Kom närmare är både inspirerande och praktisk: ett överflöd av övningar, ritualer och ceremonier får oss att inse vad vi längtar efter innerst inne och hur vi kan börja leva den insikten i vårt vardagsliv. Chameli Gad Ardagh ger både kvinnor och män en sällsynt känsla för den mustiga, vilda och på djupet läkande visdomen, som ryms i det uppvaknade feminina hjärtat.
Kom närmare är en bok för alla som intuitivt vet att vi människor har förmågan att leva med öppet hjärta, ständigt närvarande och med ett överflöd av kreativitet och kärlek.