Budskap från vatten : Älska dig själv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2007-01-01
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Översättare
Cecilia Lyckow Bäckman
Dimensioner
255 x 215 x 15 mm
Vikt
540 g
ISBN
9789185127375
Budskap från vatten : Älska dig själv (häftad)

Budskap från vatten : Älska dig själv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

I Budskap från vatten - Älska dig själv lyfter bästsäljande författaren Masaru Emoto fram bönens kraft. Masaru Emoto hoppas att medvetenheten om vattnets kraft ska skapa möjligheter för världen att uppnå fred. Vatten kan fungera som en spegel och vattnets kvalitet är en reflektion av vårt hjärta, säger Masaru Emoto. Emoto anser att vattnets kvalitet på jorden är mycket allvarlig. Första steget att skydda vår jord och vårt vatten är att utöva bönens kraft. Emotos experiment med vatten visar oss visuellt att böner kan förändra världen.

"I vattnets kristaller finns det allmängiltiga språk som man sökt så länge. Vattnet har förmågan att tala om vad vi just nu tänker på och att väcka undermedvetna minnen. Vi kan fastställa utsprunget, meningen och betydelsen hos språket med hjälp av vattenkristaller. Dessa experiment hjälper oss att förstå varför musik kan hela människor och varför målningar, skulpturer och andra konstverk faktiskt har en djupare mening. Vattnets budskap hjälper oss att förstå religion och bön, och den ger oss en djupare känsla för relationen mellan människan och kosmos. Tack vare det här arbetet är vi ett steg närmare förståelsen av människans eviga frågor: var vi kommer ifrån, varför vi är här och vad som händer när vi dör. I boken om budskapet från vatten finns ett viktigt och angeläget tema för världen: bönen. Bönen behövs för att utplåna krigen och terrorismen i världen. Först måste vi lysa av positiva, högstämda vibrationer, fulla av kärlek. Och för att kunna göra det tror jag att det är avgörande att vi älskar oss själva, tackar oss själva och respekterar oss själva. När vi gör det sänds dessa vibrationer ut i kosmos, och den harmoniska vibrationen kan omsluta hela jorden med vågor som liknar dem som givit oss livet." Masaru Emoto
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Budskap från vatten : Älska dig själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk bok om ett av världens underskattade...
    Anne Carlie, 7 januari 2014

    En fantastisk bok om ett av världens underskattade underverk. Begrunda att din egen kropp består av närmare 80 % vatten. Det ger all anledning att älska Dig själv. De vackra bilderna talar för sig själva, men får djup genom Masaru Emotos tankar och visdomsord. En självklar present att ge bort till nära och kära!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Budskap från vatten : Älska dig själv