Följ ditt inre ljus - upptäck din sanna natur (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2008-05-01
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Illustratör/Fotograf
Inna Goukov-Korda
Dimensioner
190 x 160 x 15 mm
Vikt
360 g
ISBN
9789185127528
Följ ditt inre ljus - upptäck din sanna natur (inbunden)

Följ ditt inre ljus - upptäck din sanna natur

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2008-05-01
229
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Följ ditt inre ljus ger oss nycklar till vårt inre rum och redskap till att skapa oss det liv vi verkligen vill leva. Katarina Johansson visar att sann lycka och verkligt välbefinnande bara kan uppnås när vi funnit vår plats, vår sanning och mening i livet.
Vem är jag? Finns det något mer, något som är större än jag själv? En mening med livet? Genom ett otal frågeställningar och övningar får läsaren först hjälp att fördjupa sin självinsikt och bli medveten om sina egenskaper, tankar, känslor och sina självpåtagna sanningar och begränsningar, för att sedan kunna ta ett nytt steg. Liknande frågor har människor i alla tider ställt sig och för de flesta börjar dessa reflektioner när man uppnått allt det där yttre och tycks vara framgångsrik och lycklig.
Vetenskapen och andligheten, som söker svar på livets frågor, är inte längre åtskilda utan förenas i kvantfysiken och teorin om allting. I Följ ditt inre ljus gör Katarina Johansson också en sådan syntes - konkret, lättförståelig och praktisk.
Katarina Johanssons högsta önskan är att vi ska finna vår förankring och hitta hem, och att få uppleva den enhet, sinnesfrid och lycka som vi djupet av vårt hjärta redan är.
Katarina Johansson har tidigare gett ut Ayurvedisk matguide, Återupptäck kraften - en handbok om livet och cd-skivan Meditation. Hon har bland annat studerat medicin, ayurveda och är certifierad kraftutvecklare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Följ ditt inre ljus - upptäck din sanna natur
  2. +
  3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Johansson