Hitta idealvikten med Linda & Lisa : och Stahremetoden (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2008-10-01
Förlag
Energica
Dimensioner
215 x 138 x 17 mm
Vikt
360 g
SAB
Vmbb
ISBN
9789185127641
Hitta idealvikten med Linda & Lisa : och Stahremetoden (inbunden)

Hitta idealvikten med Linda & Lisa : och Stahremetoden

Inbunden Svenska, 2008-10-01
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Handen på hjärtat, nog är det lätt hänt att du stoppar någonting i munnen utan att reflektera över om du verkligen är hungrig eller ens om det smakar gott? Kanske är du inte hungrig utan ledsen, stressad eller uttråkad. Kanske tillhör du de många kvinnor som ställer upp på jobbet och för familj och vänner i all oändlighet, men glömmer bort dig själv och dina egna behov?

För Linda Unger och Lisa Persson var det så och det gjorde att såväl kilon som skuldkänslor smög sig på. Men nu har de lärt sig ett annat sätt att tänka och att se på sig själva och livet - och kilona har rasat. Med hjälp av Stahremetoden, en behandling som grundar sig i kognitiv beteendeterapi, blev Linda av med 25 kilo och Lisa med 45.
Övervikt beror inte i första hand på för mycket eller fel mat. I stället behöver vi ta hand om våra tankar, känslor och vardagsproblem på ett mer konstruktivt sätt, säger Lisbeth Stahre, forskaren bakom metoden.

Behandlingen fokuserar därför på att kartlägga deltagarnas beteende- och tankemönster och därefter på att stärka självkänslan, förändra negativa tankemönster och hitta konkreta, fungerande lösningar på vardagsproblem. Man kan arbeta i en terapeutledd grupp som träffas en kväll i veckan, i studiecirkelform - eller på egen hand.

I Hitta idealvikten med Linda och Lisa delar författarna med sig av sin utvecklingsprocess, ger handledning och konkreta tips.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hitta idealvikten med Linda & Lisa : och Stahremetoden
 2. +
 3. 14 kilo på 14 veckor : din guide till ett nytt vikt-liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt 14 kilo på 14 veckor : din guide till ett nytt ... av Fredrik Stattin, Jörgen Sundqvist (häftad).

Köp båda 2 för 344 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

 • Un Solo Mundo, una Sola Familia

  Linda Unger, David Aquije

  This bilingual book is a selection of the best photo meditations published in Revista Maryknoll. A popular monthly publication of the Maryknoll Fathers and Brothers, Revista is a bridge between people in other lands and the United States, as well ...

 • Spiritual Recovery Through God's Eyes

  Linda Unger

  My goal is to give a visual illustration along with inspiring words from the Bible and from the 12 Steps, to encourage those on their journey into Recovery. The book mentions no specific addiction or substance as we know that it's not about the ou...

Bloggat om Hitta idealvikten med Linda & Lisa : och ...